top of page

TV-produktioner

Vorbasse.png

I serien om det legendariske Vorbasse Marked har vi lavet et mix mellem den traditionelle reportage og en æstetisk visuel oplevelse, hvor øjet får plads til fordybelse.

Serien er produceret for TV Syd og findes også på TV2 Play.

Seriemontage foto til web.png

Vi har produceret denne hyggelige og intime juleserie til TV2.

Serien er et skønt mix af fortællinger om personale og gæster på fine, fynske Hindsgavl Slot. 

Fælles for dem alle er, at de har valgt at fejre julen sammen på slottet.

Serien kan ses på TV2 Fri og på TV2 Play.

 Karen & Livet efter døden montage.png

I denne serie følger vi en gruppe kvinder, der alle har det tilfælles, at de skal finde en vej videre i livet efter at have mistet deres ægtefælle. 

Karen er vores hovedperson i serien, og vi har fulgt hendes familie gennem den hårde periode, hvor hendes mand, Kasper, bliver ramt af en hjernetumor og helt frem til årene efter hans død. 

For hvordan finder man gejsten og glæden i livet, når ens nærmeste er død?

Serien er produceret for TV2 Østjylland og kan også ses på Tv2 Play

det politiet.png

Denne serie følger det politi, du finder lige rundt om hjørnet, i visse bydele, på øer og i landsbyer. Vi følger nemlig dagligdagen og nogle af de mange sager, der bliver klaret af Nærpolitiet i Syd og Sønderjyllands Politi.

 

Det´Politiet er produceret for TV Syd og kan også ses på TV2 Play.

JEMI-Gry-seriebillede-v6.png

Historiker Gry Scavenius undersøger i denne serie, hvorfor 2. verdenskrig fortsat er et stort tabu i det tyske mindretal i Sønderjylland.

Hendes undersøgelse begynder i Fårhuslejren, som de fleste danskere kender som Frøslevlejren.

Serien er produceret for TV Syd og kan også ses på TV2 Play.

Lægeløftet.png

På få år er Thy blevet et kæmpe hit blandt unge læger.

Naturen, roen og tid til familien er nogle af de ting, der trækker.

Serien her følger nogle af de unge lægefamilier, der har givet hinanden løfte om at blive i Thy.

Serien er produceret for TV Midt/Vest og kan også ses på TV2 Play

Nick.png

I 2014 kom Nick Vejle ud for en voldsom ulykke, der gav ham en voldsom hjerneskade.

I årene efter forsøgte han forgæves at holde sammen på sin lille familie. 

Nick har blandt andet fået PTSD og har udviklet et misbrug. Samtidig forsøger han at finde et arbejde, han kan passe. Men det er ikke nemt.

Vi har siden 2016 lavet fem programmer om Nicks kamp for at komme tilbage til livet.

Familier i sygdommens kløer.png

Oliver, Morten og Oline har noget, som ikke mange børn har.

En livstruende sygdom.

Faktisk er de så syge, at de har brug for pleje og hjælp døgnet rundt.

Og det er hårdt. Både for dem, men også for resten af familien. 

Så hvordan tackler man hverdagen som familie, når sygdommen rammer?

Hvor finder man styrken og håbet? Og hvad med omgivelserne – hvordan reagerer de,

når familier bliver fanget i sygdommens kløer?

Vi har produceret dokumentaren ”Familier i sygdommens kløer” til DR1

Nick og tanja.PNG

I dokumentaren "Nick & Tanja - kampen for at holde sammen" følger vi den nordjyske havnearbejder Nick Vejle og kæresten Tanja gennem en svær tid. Det unge par må indse at tilværelsen er vendt totalt på hovedet efter den alvorlige arbejdsskade, som Nick pådrog sig i forsøget på at redde to kolleger på havnen i Strandby. 

 

Programmet er det tredie i fortællingen om Nick, produceret af STORYPARK MEDIA for TV2 Nord.

 

Nick.png

Dokumentaren "Nick & den endelig afgørelse"  er fjerde kapitel i en række dokumentarprogrammer  om havnearbejder Nick Vejles kamp tilbage til livet efter en alvorlig arbejdsulykke.

 

Programmet her følger Nick gennem et turbulent år med masser af personlige udfordringer - blandt andet i Højesteret hver der sættes er juridisk punktum for sagen. Har Nick ret til erstatning fra det firma han arbejdede for, da ulykken skete den tragiske aften i 2014?

Programmet er produceret for TV2 Nord og du kan læse deres Webdok om programmet her

Sygehus Nord Final.jpg

I ”Historien om Sygehus Nord” dykker StoryPark Media ned i sygehusets fascinerende historie. Aalborg universitetshospital skal flytte ind i et helt nyopført hospital, og inden de forlader de gamle historiske rammer i Aalborg midtby, fortæller vi i denne serie om hospitalets historie og betydning for de ansatte og patienter. Programmet er produceret for TV2 Nord.

Fårup Thumbnail web.png

 I april 2022 kunne forlystelsesparken Fårup Sommerland byde gæsterne velkommen til en ny attraktion, Danmarks største rutsjebane Fønix. Det er femten måneders forarbejde – og en investering omkring 100 millioner kroner – der ligger bag den kolossale 40 meter høje rutsjebane. Vi har fulgt processen helt nede i maskinrummet, fra projektet blev præsenteret for Fårups medarbejdere i januar 2021 til den officielle indvielse i det spæde forår året efter.   

Serien er produceret for TV2 Nord.

Progeria Jesper-22_edited.jpg

Jesper Sørensen har stadig fuld fart på livet, og i denne dokumentar er vi med ham i et hæsblæsende 2022 til karnevalsfester og på Færøerne - og når han får en rolle i Lars von Triers 'Riget EXODUS'. Og så fylder han 25 år - en milepæl for en ung mand med den sjældne og livstruende sygdom progeria.

StoryPark Media har produceret denne serie i partnerskab med TV2 Nord for TV2 Danmark.

Det er i øvrigt blot det seneste program i serien om Jesper Sørensen, som tilrettelægger Niels Gorm har lavet. Niels har fulgt Jesper i flere år, og det er der kommet flere stærke og rørende dokumentarudsendelser ud af.

EN nyre fra far thumbnailpng.png

Lukas var i dialyse hele sit liv - indtil han fik en nyre fra sin far

 

Det her er historien om nordjyske Lukas Brønnum Berg Kristiansen fra Uggerhalne. Om hans sygdom, hans bror, mor og ikke mindst hans far Alex, der besluttede at donere sin ene nyre til sin søn.

 

Serien er produceret for TV2 Nord.

Havnedirektøren 1.jpg

Kristian Thulesen Dahl har taget springet fra at være en højt profileret landspolitiker, til nu at stå i spidsen for noget så jordnært som Aalborg Havn.

Vi har fulgt den nye havnedirektør gennem de første 100 dage af det nye job, og det viste sig ikke at være kedeligt.

 

Serien er produceret for TV2 Nord.

Brexit.png

31. januar 2020 sagde briterne farvel til EU. Hvad sker der for det nordvestjyske erhverv, når Brexit for alvor bliver en realitet? Bliver fisk i butikkerne dyrere? Mister landbruget milliarder af kroner? Og hvad gør virksomheder egentlig for at forberede sig på nye tider i EU? StoryPark Media er taget på en tre dages tur ned langs vestkysten – fra Skagen til Hvide Sande – hvor vi undersøger Bølgerne fra Brexit.

Serien er produceret for TV MIDTVEST og TV2 Nord

TV2 ikon.png

I denne serie følger vi nærpolitiet i midt og vestjylland, 

Hvor stor en betydning har det nære politi for de lokale og hvilke sager tager de lokalkendte betjente sig af? Det kan du se i serien vi har produceret for TV MIDTVEST.

Iværksætter skilt.png

Danmark er et iværksætterland. Og det vrimler med spændende og inspirerende iværksætter-historier derude!

 

I TV-serien "Fra Tanke til Handling til Business" besøger vi en stribe gæve ildsjæle fra det midt- og vestjyske iværksættermiljø.

 

Serien er produceret for TV MIDT/VEST.

Færgerne på fjorden.png

 

Der er 53 færgeruter i de indre danske farvande. Ni af disse er at finde i Limfjorden, og hver af dem repæsenterer et stykke maritim egnshistorie.

 

Hvad enten turen er foregået i en pram, en robåd eller en topmoderne hybridfærge, så har den sejlende transport gennem tiden været et altafgørende bindeled for livet, kulturen og udviklingen blandt folk og fæ ved fjorden.

I programserien "Færgerne på Fjorden" tager vi en tur med de ni færger ud på  Limjordens vande. Produceret for TV MIDT/VEST og TV2 Nord.

 

Se de fire afsnit af serien her 

karantæne1.png

Coronapandemien ramte os i det besynderlige forår 2020 - og har fået os alle til at ændre adfærd. Men hvad har vi egentlig lært af det?

 

Det spørgsmål stiller vi i programmet ”Samfundssind & Håndsprit”.

 

Produceret for TV2 Nord og TV MIDTVEST

Bryghuset.PNG

I 2019 valgte Thisted Bryghus at søsætte et ambitiøst byggeprojekt til 30 millioner kroner, centreret om et helt nyt brygværk.

 

STORYPARK MEDIA fulgte byggeriet - i en dokumentarserie krydret med øldamer, duftende humle, finurlige fakta om ølbrygningens ædle kunst -  og betagende billeder fra smukke Thy.

Tre programmer - produceret for TV2 Nord & TV MIDTVEST.

Æ_havn_skilt_intro_promo.png

Ved den yderste pynt ligger en havn. Den ligger der i regn og i sol. I medvind og i bølgegang.

Vi fortæller den farverige historie om Hanstholm Havn - og går helt tæt på  den store udvidelse af havnen, som blev fuldbragt i 2020, en investering på samlet en halv milliard kroner.

En TV-serie på tre afsnit - produceret for TV MIDTVEST.

KNP.PNG

I denne serie som vi har produceret for TV2 Nord, sætter vi fokus på de nystartede iværksættere der trænger til at få et økonomisk boost, for at kunne realisere deres drømme. De får i denne serie mulighed for, at pitche deres ideer foran et panel af pengestærke investorer.

Udklip lennon.PNG

Selveste John Lennon, den verdensberømte Beatle, dukkede pludselig op i vindblæste og snedækkede Thy for 50 år siden. Det har vi lavet et levende og underholdende program om.

 

Dokumentaren er produceret for TV MIDT/VEST og TV2 Nord..

bottom of page