TV-produktioner

Vi laver indhold til TV, fordi det giver os plads til fordybelse

I en moderne verden med tonsvis af let fordøjeligt medieindhold, ønsker STORYPARK MEDIA at skære sig igennem til danskernes skærmtid, med kvalitetsindhold.

Store ord - ja tak, men vi mener det faktisk!

Når vi skaber indhold til tv-stationerne går vi altid efter historier, der rammer, rører og rager dig.

Vi elsker de menneskelige historier, den rå reportage og det varme grin.

 

Vi er altid på jagt efter den næste store fortælling, og hører gerne fra dig, hvis du har et forslag eller en idé.

Du kan se et par eksempler på vores produktioner her.

 

Nick.png

Dokumentaren "Nick & den endelig afgørelse"  er fjerde kapitel i en række dokumentarprogrammer  om havnearbejder Nick Vejles kamp tilbage til livet efter en alvorlig arbejdsulykke.

 

Programmet her følger Nick gennem et turbulent år med masser af personlige udfordringer - blandt andet i Højesteret hver der sættes er juridisk punktum for sagen. Har Nick ret til erstatning fra det firma han arbejdede for, da ulykken skete den tragiske aften i 2014?

Programmet er produceret for TV2 Nord og du kan læse deres Webdok om programmet her

Nick og tanja.PNG

I dokumentaren "Nick & Tanja - kampen for at holde sammen" følger vi den nordjyske havnearbejder Nick Vejle og kæresten Tanja gennem en svær tid. Det unge par må indse at tilværelsen er vendt totalt på hovedet efter den alvorlige arbejdsskade, som Nick pådrog sig i forsøget på at redde to kolleger på havnen i Strandby. 

 

Programmet er det tredie i fortællingen om Nick, produceret af STORYPARK MEDIA for TV2 Nord.

 

Udklip lennon.PNG

 

Selveste John Lennon, den verdensberømte Beatle, dukkede pludselig op i vindblæste og snedækkede Thy for 50 år siden. Det har vi lavet et levende og underholdende program om.

 

Dokumentaren er produceret for TV MIDT/VEST og TV2 Nord..

Iværksætter skilt.png

 

Danmark er et iværksætterland. Og det vrimler med spændende og inspirerende iværksætter-historier derude!

 

I TV-serien "Fra Tanke til Handling til Business" besøger vi en stribe gæve ildsjæle fra det midt- og vestjyske iværksættermiljø.

 

Serien er produceret for TV MIDT/VEST.

 

Der er 53 færgeruter i de indre danske farvande. Ni af disse er at finde i Limfjorden, og hver af dem repæsenterer et stykke maritim egnshistorie.

 

Hvad enten turen er foregået i en pram, en robåd eller en topmoderne hybridfærge, så har den sejlende transport gennem tiden været et altafgørende bindeled for livet, kulturen og udviklingen blandt folk og fæ ved fjorden.

I programserien "Færgerne på Fjorden" tager vi en tur med de ni færger ud på  Limjordens vande. Produceret for TV MIDT/VEST og TV2 Nord.

 

Se de fire afsnit af serien her 

karantæne1.png

 

Coronapandemien ramte os i det besynderlige forår 2020 - og har fået os alle til at ændre adfærd. Men hvad har vi egentlig lært af det?

 

Det spørgsmål stiller vi i programmet ”Samfundssind & Håndsprit”.

 

Produceret for TV2 Nord og TV MIDTVEST

Bryghuset.PNG

I 2019 valgte Thisted Bryghus at søsætte et ambitiøst byggeprojekt til 30 millioner kroner, centreret om et helt nyt brygværk.

 

STORYPARK MEDIA fulgte byggeriet - i en dokumentarserie krydret med øldamer, duftende humle, finurlige fakta om ølbrygningens ædle kunst -  og betagende billeder fra smukke Thy.

Tre programmer - produceret for TV2 Nord & TV MIDTVEST.

Æ_havn_skilt_intro_promo.png

Ved den yderste pynt ligger en havn. Den ligger der i regn og i sol. I medvind og i bølgegang.

Vi fortæller den farverige historie om Hanstholm Havn - og går helt tæt på  den store udvidelse af havnen, som blev fuldbragt i 2020, en investering på samlet en halv milliard kroner.

En TV-serie på tre afsnit - produceret for TV MIDTVEST.

KNP.PNG

En rigtig iværksætter får hele tiden tiden nye ideer. Men hvor mange af de ideer er egentlig gode nok til at blive en god forretning?

I en serie programmer har vi fulgt en stribe ihærdige iværksættere, på vej til oplægsmøde med nogle af Nordjyllands mest succesfulde forretningsfolk. Vil mødet hjælpe deres ideer videre til succes?

Produceret for TV2 Nord.

STORYPARK MEDIA´S erfarne tilrettelægger Niels Gorm var i 2020 hyret af TV2 Nord til at producere programmet ”Jespers Nye Liv”, om nordjyske Jesper Sørensen og hans liv med den sjældne sygdom progeria.

Programmet blev vist på TV2 i den allerbedste sendetid – og over 700.000 danskere kiggede med!

DR program.png

"Når mor eller far er psykisk syg" er en stærk dokumentarserie som  giver et spændende indblik i, hvordan det er at være barn af psykisk syge forældre.

Serien er skabt af Produktionsselskabet Aberdabei med hjælp fra STORYPARK MEDIA´S VJ, Søren Broust Hansen.

Serien blev vist i Prime Time på DR1.